Staat je vraag er tussen?

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen, maar heb je wel een prangende vraag? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen.

Neem contact op
Hoeveel mensen met een beperking zijn er eigenlijk in Nederland?

Eén op de acht Nederlanders leeft met een handicap. 2,3 miljoen mensen hebben een matige of ernstige fysieke beperking. Van die 2,3 miljoen zitten 250.000 mensen permanent in een rolstoel.

Wat is het voordeel om partner te worden van Bee-Able?

Eén van de grootste voordelen van partner worden bij online platform Bee-Able is dat je aan de deur geen nee hoeft te verkopen. Want hoe vervelend is het wanneer je iemand in een rolstoel om wat voor reden dan ook niet kunt ontvangen. Als partner van Bee-Able laat jij mensen met een beperking zich niet nog beperkter voelen, omdat ze weten waar ze bij jou aan toe zijn.

Bij mij zijn de toiletten op de eerste verdieping, kan ik dan alsnog partner worden?

Natuurlijk kun je dan alsnog partner worden van online platform Bee-Able. Wij werken niet met goed of fout. Het is puur bedoeld om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden binnen jouw onderneming zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Als partner van Bee-Able sta je op ons platform en laat je zien dat je graag bewustwording wilt creëren. En uiteindelijk zijn er voldoende mensen met een beperking die wel de trap op kunnen lopen om naar het toilet te gaan.

Hoe kan ik mijn bedrijf vermeld krijgen op Bee-Able?

Stuur een mailtje naar info@bee-able.nl en we nemen contact met u op!

Waarom staan er bedrijven genoemd die niet toegankelijk zijn voor mij?

Bee-Able heeft niet als doel om te kijken of een gelegenheid goed of slecht is. We kijken objectief naar een gelegenheid en vertellen hoe de situatie ervoor staat. Zodat jij zelf voorbereid op pad kan.

Hoe word Bee-Able gefinancierd?

Onze partners, dus alle gelegenheden, betalen een bedrag om vermeld te worden op het platform. Maar kunnen alle hulp gebruiken, dus ook donaties zijn meer dan welkom! Wil jij ons steunen of partner worden? Stuur een email, of bel ons!

Hoe kan ik nog meer doen?

Er zijn een heleboel leuke manieren om ons te helpen! We zijn een jong bedrijf met grote ambities, alle hulp is welkom! Volg onze website en socials, download de app en maak een account aan. Of vind jij het leuk om voor ons op pad te gaan en partners te koppelen? Neem contact met ons op!

Ik wil Bee-Able vermelden op mijn eigen website, mag dit?

Natuurlijk, neem contact met ons op en we kijken samen even wat mogelijk is?

Kan ik jullie ook bellen?

Natuurlijk, wat voor jou het handigste is! Bellen, Whatsapp, SMS, email, het mag allemaal! Hier nog even onze contact gegevens:
+31 (0)6 21 39 01 76 en info@bee-able.nl

Ik weet een heel leuk restaurant wat ook nog eens top is als het om toegankelijkheid gaat, maar deze staat niet op het platform.

Dit is top! Geef aan ons door welk restaurant dit is, en wij zorgen voor de rest! Dit geldt trouwens ook voor die sauna of zwembad waar jij altijd naar toe gaat, deze informatie hebben kunnen we goed gebruiken om onze gebruikers te helpen!