Hoe fijn is het om onbezonnen op pad te kunnen gaan. Dat is waar wij van Bee-Able dagelijks mee bezig zijn. Overzichtelijk in kaart brengen waar je als minder valide terecht kunt zonder je zorgen te hoeven maken over allerlei obstakels.
Voor jou als gebruiker hebben we een app ontwikkeld die te downloaden is in de  GooglePlay & App-store. Gratis en voor niets!

In de Bee-Able app heb je de mogelijkheid te zoeken op hoe en waar je naartoe zou willen gaan. Dagje sauna? Lunchen met vrienden of familie? Lekker zwemmen met de kinderen? Alles in het teken van toegankelijkheid voor jou!

Onze database met gelegenheden wordt dagelijks uitgebreid met uitgaansgelegenheden, waar jij kosteloos gebruik van kunt maken.
Leuker kunnen we het niet maken 😊

Je eigen persoonlijke profiel wordt vergeleken met alle mogelijke partners en aan jou voorgesteld in de app. Nadat je je keuze hebt gemaakt kun je ook nog kijken hoe ver de dichtstbijzijnde openbare invalideparkeerplaats is. En wie weet heeft de onderneming een eigen parkeergelegenheid voor jou!

Je gaat in ieder geval voorbereid en zonder zorgen op pad, want jij weet, voordat je vertrekt, hoe het gesteld is met de toegankelijkheid.

Onze Bee-Able iconen

Onze iconen zijn bedoeld om snel inzichtelijk te maken welke (on)mogelijkheden de diverse openbare gelegenheden hebben. Hieronder enkele voorbeelden als het gaat om de toegang.

Ingang zonder belemmering of drempel

De ingang van de gelegenheid is gelijkvloers en dus zeer toegankelijk voor iedereen, met of zonder beperking.

Ingang met oprit

De ingang van de gelegenheid beschikt over een oprijplaat, waardoor deze goed toegankelijk is voor iemand in een rolstoel.

Ingang met trap of opstapje(s)

De gelegenheid beschikt uitsluitend over een ingang met een trap en is dus niet toegankelijk voor iemand in een rolstoel.

Download de app

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die onze app Bee-Able te bieden heeft? Downloaden en ervaren maar!