Leuk dat je er bent! Zoals je wellicht al hebt gelezen op onze website, zijn wij Bee-able, een platform dat zich richt op het inzichtelijk maken van toegankelijke gelegenheden voor mensen met een beperking. Ons doel is om een inclusieve samenleving te bevorderen en mensen met een beperking te helpen genieten van dezelfde gelegenheden als ieder ander.

We weten dat het voor mensen met een beperking soms lastig kan zijn om geschikte gelegenheden te vinden waar ze van kunnen genieten. Ons platform biedt een oplossing voor dit probleem door een overzicht te geven van toegankelijke gelegenheden, zoals restaurants, theaters, bioscopen en musea.

We geloven dat iedereen het recht heeft om deel te nemen aan onze maatschappij en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Met uw hulp kunnen we ons platform verder ontwikkelen en nog meer gelegenheden toegankelijk maken voor mensen met een beperking.

Elke bijdrage, groot of klein, is van onschatbare waarde voor ons initiatief. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wilt doneren en daarmee steun je ons initiatief. We zijn je eeuwig dankbaar en zorgen ervoor dat jouw bijdrage meewerkt aan een nog betere samenleving voor mensen met een beperking en het bevorderen van een inclusieve samenleving.

Maak een zelf te kiezen donatie over via Tikkie en steun ons initiatief:

Eénmalig doneren via Tikkie