Toegankelijkheid is een belangrijk aspect van elk bedrijf, maar het wordt vaak over het hoofd gezien. Als een onderneming niet toegankelijk is voor al haar klanten en werknemers, kan dit leiden tot ontevredenheid, verlies van klanten en zelfs juridische problemen. Daarom bieden wij een screening aan die gericht is op het verbeteren van de toegankelijkheid binnen jouw onderneming.

Je krijgt een uitgebreid rapport dat zich hierop richt. Dit omvat het identificeren van toegankelijkheidsproblemen en het bieden van oplossingen op maat die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Dit kan variëren van:

  • fysieke aanpassingen aan de bedrijfsruimte;
  • digitale aanpassingen aan de website;
  • communicatie.

Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat alle bezoekers van je bedrijf toegang hebben tot de producten, diensten en informatie die zij nodig hebben, ongeacht hun fysieke of mentale beperkingen. Denk hierbij aan het eventueel aanpassen van de website van jouw bedrijf zodat deze voldoet aan de WCAG-richtlijnen, waardoor de inhoud toegankelijk wordt voor mensen met een visuele beperking.

Ons rapport kan niet alleen jouw bedrijf helpen om te voldoen aan de wetgeving en potentiële juridische problemen te voorkomen, maar het draagt ook bij aan een positief imago en klanttevredenheid. Door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf toegankelijk is voor iedereen, laat je zien dat je inclusiviteit hoog in het vaandel hebt staan en rekening houdt met de behoeften van alle klanten.

Kortom, ons rapport is van onschatbare waarde.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Romy of Wouter.