Wij bieden je de kans om je onderneming op de kaart te zetten als het gaat om toegankelijkheid en inclusiviteit. Je hoeft niet rolstoelvriendelijk te zijn, het gaat er juist om dat je transparant bent voor mensen met een beperking. Wat staat mij te wachten bij het bezoek aan je onderneming? Er zijn genoeg mensen die wel kunnen traplopen, maar voor onze gebruikers kan uw partnerschap en daardoor zichtbaarheid in de gratis app een stuk veiligheid en geruststelling bieden over wat hen te wachten staat bij een uitje.

Als partner van Bee-Able kan jij ons helpen om deze doelgroep beter te bereiken. Je krijgt een vermelding op onze gratis app & website, waardoor je potentiële klanten kunt aantrekken die anders je onderneming misschien niet zouden bezoeken.

Wij geloven dat onze samenwerking niet alleen waardevol is voor Bee-Able, maar nog waardevoller voor jouw onderneming en potentiële klanten.

Word nu partner, donateur of ambassadeur en werk samen met ons aan een toegankelijker Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wil jij samen met ons Nederland toegankelijker maken?

Samen met jou zorgen we ervoor dat een uitje voor mensen met een beperking weer leuk en onbezonnen kan zijn.