Als je met ons gaat samenwerken, krijg je de unieke kans jezelf te promoten als het gaat om de toegankelijkheid binnen je onderneming.
Er zijn namelijk 2,5 miljoen mensen met een beperking in Nederland die graag willen weten of ze bij jou op bezoek kunnen komen.
Maar juist deze doelgroep wil zich hier graag op voorbereiden. En niet alleen deze doelgroep, maar ook familie, zorgverleners of ouderen hebben profijt bij deze informatie. Dit is een héle grote groep mensen die wij samen kunnen ontzorgen 😊

Als partner van Bee-Able krijg je:

  • je eigen Partner-Portal;
  • vindbaarheid op onze website en socials;
  • zichtbaarheid in onze app;
  • een sterke positieve uitstraling;
  • een potentiële groei in klanten;
  • korting op consultancy diensten;
  • het Bee-Able welkomspakket.

Jouw onderneming wordt netjes en overzichtelijk getoond in onze app, en je hebt zelf de regie over de invulling van de getoonde informatie.

Enthousiast geworden? Klik op de onderstaande button om samen met ons Nederland toegankelijker te maken! Onze gebruikers zullen je dankbaar zijn!

Partner worden

Onze Bee-Able iconen

Onze iconen zijn bedoeld om snel inzichtelijk te maken welke (on)mogelijkheden de diverse openbare gelegenheden hebben. Hieronder enkele voorbeelden als het gaat om de toegang.

Ingang zonder belemmering of drempel

De ingang van de gelegenheid is gelijkvloers en dus zeer toegankelijk voor iedereen, met of zonder beperking.

Ingang met oprit

De ingang van de gelegenheid beschikt over een oprijplaat, waardoor deze goed toegankelijk is voor iemand in een rolstoel.

Ingang met trap of opstapje(s)

De gelegenheid beschikt uitsluitend over een ingang met een trap en is dus niet toegankelijk voor iemand in een rolstoel.

“Samen zorgen we ervoor dat een uitstapje weer leuk en onbezonnen kan zijn!”