Partners

Doordat je met ons samenwerkt krijg je de unieke kans jezelf te promoten als het gaat om de toegankelijkheid binnen je onderneming. Er zijn namelijk 2,5 miljoen mensen met een beperking in Nederland die graag willen weten of ze bij jou op bezoek kunnen komen. Maar juist deze doelgroep wil zich graag voorbereiden hierop. Ook hun familie, zorgverleners of ouderen baten bij deze informatie. Dit is een grote groep mensen die jij kunt ontzorgen en geen nee hoeft te verkopen!

Binnen ons platform krijg je je eigen ondernemersportaal. Hierheen word doormiddel van een enquête je onderneming online getoetst doormiddel van een geautomatiseerde vragenlijst en bijbehorende foto’s.

In de app word deze informatie netjes en overzichtelijk tentoongesteld. In een oogopstal kunnen gebruikers zien hoe het gesteld is met de toegankelijkheid aan de hand van de Bee-Able icoontjes. Tevens krijg je gepersonaliseerde raamstickers zodat passanten ook snel kunnen zien hoe Bee-Able je bent! Gebruikers kunnen je vinden aan de hand van hun persoonlijk toegankelijkheidsprofiel binnen de app.

Partner worden

Onze Bee-Able iconen

Onze iconen zijn bedoeld om snel inzichtelijk te maken welke (on)mogelijkheden de diverse openbare gelegenheden hebben. Hieronder enkele voorbeelden als het gaat om de toegang.

Ingang zonder belemmering of drempel

De ingang van de gelegenheid is gelijkvloers en dus zeer toegankelijk voor iedereen, met of zonder beperking.

Ingang met oprit

De ingang van de gelegenheid beschikt over een oprijplaat, waardoor deze goed toegankelijk is voor iemand in een rolstoel.

Ingang met trap of opstapje(s)

De gelegenheid beschikt uitsluitend over een ingang met een trap en is dus niet toegankelijk voor iemand in een rolstoel.

Gebruikers

Voor jou als gebruiker staat de app klaar in de GooglePlay en App-store. Zodra je deze geïnstalleerd hebt kun je zoeken op een bepaald type uitje wat je wilt doen. Zoek je een leuk restaurantje om je verjaardag te vieren of wil je juist een dagje ontzorgen in de sauna? Je eigen persoonlijke profiel word vergeleken met alle mogelijke partners en aan jou getoont. Nadat je je keuze hebt gemaakt kun je ook nog checken hoe ver de dichtstbijzijnde openbare invalideparkeerplaats is of dat de onderneming misschien wel een eigen parkeergelegenheid voor jou heeft.

Je gaat in ieder geval voorbereid op pad want jij weet, voordat je vertrekt, hoe het gesteld is met de toegankelijkheid.

“Samen zorgen we ervoor dat een uitstapje weer leuk en onbezonnen kan zijn!”