Help jij ons Nederland in kaart te brengen?

De afgelopen periode hebben wij veel tijd en energie gestoken in het in kaart brengen van alle minder-valide parkeerplaatsen. Dit heeft geresulteerd in een prachtige database van parkeerplaatsen waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Maar…… wij willen meer!

Het is al lastig genoeg om te achterhalen waar je als minder-valide wel en niet terecht kunt. Daarom willen wij alle sociale gelegenheden van Nederland op dezelfde manier in kaart gaan brengen. Dit kunnen we helaas niet alleen. Hiervoor is jouw hulp hard nodig. En om maar meteen met de deur in huis te vallen; het is geen taboe als jouw onderneming niet toegankelijk is. Sterker nog, dit willen we juist weten. Op deze manier kunnen onze gebruikers in één oogopslag zien wat er op sociaal vlak te doen is in een stad of gemeente.

Als je je dus aanmeldt bij Bee-Able help je ons op weg naar een gedetailleerd en informatief platform.

Heb je wel de toegankelijkheden? Heel fijn, dat willen we uiteraard ook in kaart brengen! Jullie steun is dus op iedere mogelijke manier van harte welkom.

Samen met jou zorgen we ervoor dat een avondje uit voor mensen met een beperking weer leuk en onbezonnen kan zijn.

Wij vinden het tijd voor verandering. Jij ook?

Oprichters Romy en Wouter hebben allebei een lichamelijke beperking. Daardoor weten zij als geen ander dat drempels of opstapjes in het sociale leven regelmatig vervelende hindernissen vormen. Meer dan eens stelden wij ons de vraag: “Waarom word je hier vooraf niet op geattendeerd en is hierover nergens informatie te vinden?” De oplossing? Online platform Bee-Able!

Wil jij ook dat mensen met een beperking zich niet gaan isoleren, maar juist gaan socialiseren? Word dan onze partner.

Partner worden