Toegankelijkheid is een belangrijk aspect van elk bedrijf, maar het is vaak over het hoofd gezien. Als een onderneming niet toegankelijk is voor al haar klanten en werknemers, kan dit leiden tot ontevredenheid, verlies van klanten en zelfs juridische problemen. Daarom bieden wij een screening die gericht is op het verbeteren van de toegankelijkheid binnen jou onderneming.

Je krijgt een uitgebreid rapport dat zich hierop richt. Dit omvat het identificeren van toegankelijkheidsproblemen en het bieden van oplossingen op maat die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf. Dit kan variëren van fysieke aanpassingen aan de bedrijfsruimte, tot digitale aanpassingen aan de website en andere communicatiekanalen.

Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat alle bezoekers van je bedrijf toegang hebben tot de producten, diensten en informatie die zij nodig hebben, ongeacht hun fysieke of mentale beperkingen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de website van het bedrijf wordt aangepast zodat deze voldoet aan de WCAG-richtlijnen, waardoor de inhoud toegankelijk wordt voor mensen met een visuele beperking.

Ons rapport kan niet alleen je bedrijf helpen om te voldoen aan de wetgeving en potentiële juridische problemen te voorkomen, maar het draagt ook bij aan een positiever imago en klanttevredenheid. Door ervoor te zorgen dat het bedrijf toegankelijk is voor iedereen, laat het bedrijf zien dat het inclusief is en rekening houdt met de behoeften van alle klanten.

Kortom, ons rapport is van onschatbare waarde.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op:

    “Door ervoor te zorgen dat het bedrijf toegankelijk is voor iedereen, laat het bedrijf zien dat het inclusief is en rekening houdt met de behoeften van alle klanten.”